Environ-hoidot

A-vitamiini on ihonhoidon A ja O. Environ Skin EssentiA on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava ihonhoitolinja, joka totuttaa ihon A-vitamiiniin asteittain nousevia portaita pitkin. Iho vastaa voimistuvaan siedätykseen muuttumalla vähitellen vahvemmaksi, joustavammaksi ja sileämmäksi sekä kirkkaamman ja tasaisemman väriseksi. Tuotteiden tehosta on kliinisiin testeihin perustuvaa tieteellistä näyttöä.

Environ Cool Peel -happohoito on hoitolassa sarjahoitona tehtävä turvallinen maitohappokuorintamenetelmä, joka ei polta ihoa vaan madaltaa ihon pH:n väliaikaisesti, minkä on tutkittu lisäävän ihon kosteutta ja nk. epidermaalisia kasvutekijöitä. Cool Peel -happokuorinnoilla saadaan loistavia tuloksia erityisesti aknen, ruusufinnin ja paksuuntuneen, aurinkovaurioisen ihon hoidossa. Asiakkaan tulee käyttää Environ A-vitamiinituotetta joko voiteena tai öljynä vähintään kolme viikkoa ennen ensimmäistä kuorintaa ja hoitojen edetessä.

Environ DF-hoitolaitteella ihoon imeytetään A- ja C-vitamiinia sekä peptidejä tehostamaan ihon luonnollista kollageeni- ja elastiinituotantoa. Laite käyttää matalataajuista ultraääntä ja pulsoivaa sähkövirtaa, joilla aktiiviaineet saadaan turvallisesti vietyä ihon syvempiin kerroksiin jopa 40-kertaisesti verrattuna käsin tehtävään hoitoon. Hoitojen edetessä ihon rakenne vahvistuu sisältä ulospäin ja rypyt ja esim. aknearvet madaltuvat.Bellasta saatavilla myös Environin A-vitamiinituotteet kotihoitoon! Kysy lisää Bellasta.

Environ imeytyshoito

Environ imeytyshoito (sarjahoitona 5* 695€. 1 hoitokerta 139€)

Sonoforeesi: Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n.22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan tiehyeet pysyvät noin 1-3 h auki. 

Lontogoreesi: Laitteella annetaan 20 minuuttia pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

150 €

Environ Vitamin Touch 60 min

Kosteutta, tasapainoa ja suojaa iholle. Terveempi ja kuulaampi iho yhdistelmällä A-virtamiinia ja antioksidantteja.

110 €

Environ Moisture Boost 60 min

Tehokosteutusta ihon kuivuuteen. Kirkastaa ja elävöittää ihoa. Auttaa saavuttamaan ihon kosteustasapainon.

90 €