Environ-hoidot

A-vitamiini on ihonhoidon A ja O. Environ Skin EssentiA on ihon A-vitamiinitasapainon palauttava ihonhoitolinja, joka totuttaa ihon A-vitamiiniin asteittain nousevia portaita pitkin. Iho vastaa voimistuvaan siedätykseen muuttumalla vähitellen vahvemmaksi, joustavammaksi ja sileämmäksi sekä kirkkaamman ja tasaisemman väriseksi. Tuotteiden tehosta on kliinisiin testeihin perustuvaa tieteellistä näyttöä.

Environ Cool Peel -happohoito on hoitolassa sarjahoitona tehtävä turvallinen maitohappokuorintamenetelmä, joka ei polta ihoa vaan madaltaa ihon pH:n väliaikaisesti, minkä on tutkittu lisäävän ihon kosteutta ja nk. epidermaalisia kasvutekijöitä. Cool Peel -happokuorinnoilla saadaan loistavia tuloksia erityisesti aknen, ruusufinnin ja paksuuntuneen, aurinkovaurioisen ihon hoidossa. Asiakkaan tulee käyttää Environ A-vitamiinituotetta joko voiteena tai öljynä vähintään kolme viikkoa ennen ensimmäistä kuorintaa ja hoitojen edetessä.

Environ DF-hoitolaitteella ihoon imeytetään A- ja C-vitamiinia sekä peptidejä tehostamaan ihon luonnollista kollageeni- ja elastiinituotantoa. Laite käyttää matalataajuista ultraääntä ja pulsoivaa sähkövirtaa, joilla aktiiviaineet saadaan turvallisesti vietyä ihon syvempiin kerroksiin jopa 40-kertaisesti verrattuna käsin tehtävään hoitoon. Hoitojen edetessä ihon rakenne vahvistuu sisältä ulospäin ja rypyt ja esim. aknearvet madaltuvat.Bellasta saatavilla myös Environin A-vitamiinituotteet kotihoitoon! Kysy lisää Bellasta.

Environ Cool peel happokuorinta.

Environ® Cool Peel -menetelmä edustaa vallankumouksellista ajattelua happokuorinnoissa. Vanha käsitys perustuu solujen tuhoamiseen voimakkaalla hapolla. Environin lähestymistapa on välttää epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja ennemminkin tukea terveen ihon luonnollisia toimintoja. Eviron® Cool Peel – menetelmällä parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Hoidon periaatteena on madaltaa ihon pH:ta, jolloin solut stimuloituvat vapauttamaan ihon omia kasvutekijöitä. Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. A-vitamiinin ja antioksidanttien käyttö kotihoidossa on tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Kuorinnat suoritetaan maitohappo kuorinnalla. Kuorinnat ovat tehokkaita , mutta turvallisia. Kosmetologi katsoo mikä kuorinnat ja minkä vahvuinen sopii ihollesi. Hoitoja ei suositella aurinkoiseen vuodenaikaan tai ennen aurinkolomia. Iho voi punoittaa ja hilseillä hoidon jälkeen kevyesti. Aurinkoa olisi varottava 2 viikkoa hoidon jälkeen. Hoidon voi tehdä kuurina kerran viikossa viiden –kuuden viikon jaksoissa tai harvemmin.

Asiakkaan tulee olla käyttänyt A-vitamiinivoidetta. 3 viikkoa ennen happokuorintaa ja sen käyttöä tulee jatkaa säännöllisesti.

Suosittelemme Cool Peel -kuorintoja:

  • Aurinkovaurioiselle iholle
  • Epätasaiselle ihovärille
  • Hienoihin pintaryppyihin
  • "Karhealle, elottomalle" iholle"
  • Tupakoitsijoille
  • Laajentuneisiin ihohuokosiin
  • Lievän aknen hoitoon

Tehokas kuorinta uusii ja kirkastaa ihoa. Suositellaan myös akneen, ruusufinniin, sekä paksuuntuneelle, auringon vaurioittamalle iholle. Cool Peel -hoidot suositellaan sarjahoitona noin 3-10 kertaa tapauskohtaisesti. Hoitoväli on noin 1-2 viikkoa. Hoitosarjojen välissä tulee pitää noin kolmen kuukauden tauko ja sen jälkeen uusia kuorintajakso. Joissakin tapauksissa kevyt kuorinta kerran kuukaudessa pitää ihon erinomaisessa kunnossa. Ihanteellisin ajankohta hoidoille on syksy ja talvi, jolloin aurinkoaltistus hoidon jälkeen on vähäisempää.
105 €

Environ Cool peel happokuorinta Df-laitteella.

Sarjahoitona 5 krt 695€. 

150€

Environ Vitamin Touch 60 min

Kosteutta, tasapainoa ja suojaa iholle. Terveempi ja kuulaampi iho yhdistelmällä A-virtamiinia ja antioksidantteja.

110 €

Environ Moisture Boost 60 min

Tehokosteutusta ihon kuivuuteen. Kirkastaa ja elävöittää ihoa. Auttaa saavuttamaan ihon kosteustasapainon.

90 €