Hinnasto

Darphin kauneusohjelmat kasvoille

Ultimate uplift: kokonaisvaltaisesti kohottava kasvohoito 60/90min

Stimulskin Plus -hoitolinjalla toteutettu kasvohoito on nautinnollinen pako ikääntymisen tuomista merkeistä. Multikorjaava kasvohoito täyttää näkyvästi juonteet ja parantaa ihon kiinteyttä ja rakennetta. Hoito jättää ihon sileäksi, säteileväksi ja kohottaa kasvonpiirteet ryhdikkääksi. Hoito lumoaa kokonaisvaltaisella aistinautinnollaan.

75/95€

Exquisate at any age: kiinteyttävä ja siloittava kasvohoito 60min

Predermine -hoitolinjalla toteutettu kasvohoito korjaa iän tuomia ihomuutoksia, ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää ihoa. 

80€

Immersive experience: intensiivisesti kosteuttava kasvohoito 30/60min

Hydraskin -hoitolinjalla toteutettu kasvohoito hoitaa kosteusköyhää, väsynyttä ja karheaa ihoa syvätehoisesti. Kasvohoito kosteuttaa kuivuudesta johtuvan kiristävän ja karhean tunteen palauttaen ihon luonnollisen kosteustasapainon. Iho on virkistynyt ja täydellisesti kosteutettu, miellyttävän pehmeä, joustava sekä kirkkaan heleä.

49/75€

Absolute pureness: puhdistava, matifioiva kasvohoito 60min

Skin Mat/ Hydra Skin -hoitolinjoilla toteutettu kasvohoito  epäpuhtaalle, tukkoiselle, stressaantuneelle ja huonosti toimivalle iholle. Hoito syväpuhdistaa ja kirkastaa ihon sekä tuo iholle lisää kosteutta tasapainottaen liiallista talineritystä.

68€

Express eye: hetkessä virkistävä silmänympäryshoito 15min

Nopea ja tehokas Express-hoito silmänympärysiholle. Voidaan yhdistää hoitojen yhteyteen. Erinomainen esim. ennen juhlia ja juhlameikkiä. Hetkessä virkistävä pika-apu väsyneen silmänympärysihon kiinteyttämiseen ja ryhdistämiseen.

15€

Ihonpuhdistus 60min

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, naamion sekä hoitovoiteet.

65€

Sensitive to sublime: syvätehoisesti rauhoittava kasvohoito 30/60min

Intral -hoitolinjalla toteutettu kasvohoito on ainutlaatuisen tehokkaasti rauhoittava, hellivä ja hemmotteleva herkän ihon hoitonautinto. Kasvohoito vahvistaa ja kosteuttaa herkkää, arkaa ja helposti reagoivaa ihoa pitkäkestoisesti sekä vähentää välittömästi ihon punoitusta.

52/75€

Perfectly radiant: Heleyttävä kasvohoito. 60min

Lumiere essentielle hoitolinjalla toteutettu kasvohoito poistaa väsymyksen merkit ja palauttaa ihon hehkeän värin. Hoito täydentää ihon vitamiinivarastoja ja lataa iholle pitkäkestoista ja virkistävää energiaa seitsemän eteerisen öljyn voimalla. Kosteuttava ja ainutlaatuisen raikas kasvohoito tuo iholle välitöntä hehkua, kirkkautta ja hyvinvointia.

87€

Muut kasvohoidot

Galvaaninen sähkövirta -hoito kasvoille

Galvaaninen virta perustuu vastakkaisiin varausjakaumiin eli positiiviseen ja negatiiviseen virtaukseen. Virran vaikutus ylettyy ihon sisäkerroksiin samaan aikaan kun ihon pintaa puhdistetaan. Galvaaninen virta soveltuu ikääntymisen/juonteiden häivyttämiseen, kuivan ihon hoitoon, ihon kirkastamiseen ja virkistämiseen ja solujen aineenvaihdunnan virkistämiseen ( Sis. alkupuhdistus, laitehoito, naamio). Hoito kestää 30 min.

60€

Dermaplanning kuorintahoito kasvoille.

Dermaplaning on ihoa tehokkaasti kirkastava ja heleyttävä kuorintahoito kasvoille. Hoito soveltuu esimerkiksi ennen juhlia välittömästi näkyvien tuloksiensa vuoksi. Dermaplaning-hoidossa ihon pintasolukko ja untuvainen ihokarvakerros poistetaan steriilissä pakkauksessa olevalla erikoisterällä 45 asteen kulmassa kasvoilta.

Koulutetun ammattilaisen tekemänä Dermaplaning -hoito on kivuton ja turvallinen tehdä. Kuorintahoito soveltuu hyvin myös herkälle ja allergiselle iholle, sillä kuorinta on mahdollista tehdä täysin hajusteettomana.

Hoidon jälkeen iho on kosteutettu, tasaisempi ja selkeästi kirkkaampi. Kuorinnan jälkeen myös ihonhoitotuotteet imeytyvät syvemmälle ihoon jolloin vaikuttavien aineiden hoitava vaikutus tehostuu. Dermaplaning -kasvohoito on erittäin suosittu hoitomuoto maailmalle nopeiden ja tehokkaiden tulostensa vuoksi ja se sopii erinomaisesti esimerkiksi ennen juhlia tehtävänä hoitona, sillä hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisesti ja kauniisti iholle.

Dermaplaning-kasvohoidon hyödyt

 • Ihon pinta on sileämpi ja tasaisempi

 • Ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin ja niiden hoitava teho voimistuu

 • Untuvaisen ihokarvakerroksen poistamisen jälkeen meikki levittyy kauniisti ja tasaisesti iholle

 • Kuorinta poistaa kuollutta ihon pintasolukkoa tehokkaasti ja sopii erinomaisesti pintakuivan ihon tehohoitona

 • Sopii allergiselle iholle, sillä kuorintavaiheessa ei käytetä väliaineena mitään, vaan se tehdään Dermaplaning -terällä.


94€

Miliumien poisto 

Kasvohoidon yhteydessä 1-2 miliumia 20€.

20€

Radiofrequenssi-hoidot kasvoille ja vartalolle

Radiofrequenssihoidot tehdään 1-2 krt/vko. Ylläpitohoidot: 1 hoito 2–3 kuukauden välein. Ensimmäinen ylläpitohoito 1/2 hintaan.

Kasvot ja kaula 60min

Sarjahoitona

4krt / 500€

6krt / 720€

8krt / 920€

130€

Kasvot 40min

Sarjahoitona:

4krt / 340€

6krt / 480€

8krt / 620€

90€

Vatsa 40min

Sarjahoitona:

4 krt / 380€

6 krt / 570€

8 krt / 680€

100€

Environ Cool peel happokuorinta. 

Environ® Cool Peel -menetelmä edustaa vallankumouksellista ajattelua happokuorinnoissa. Vanha käsitys perustuu solujen tuhoamiseen voimakkaalla hapolla. Environin lähestymistapa on välttää epidermiksen solujen turhaa rasittamista ja ennemminkin tukea terveen ihon luonnollisia toimintoja. Eviron® Cool Peel – menetelmällä parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidoilla. Hoidon periaatteena on madaltaa ihon pH:ta, jolloin solut stimuloituvat vapauttamaan ihon omia kasvutekijöitä. Sarja kevyitä happokuorintoja tuottaa paksumman, terveemmän ja tasaisemman ihon. A-vitamiinin ja antioksidanttien käyttö kotihoidossa on tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Kuorinnat suoritetaan maitohappo kuorinnalla. Kuorinnat ovat tehokkaita , mutta turvallisia. Kosmetologi katsoo mikä kuorinnat ja minkä vahvuinen sopii ihollesi. Hoitoja ei suositella aurinkoiseen vuodenaikaan tai ennen aurinkolomia. Iho voi punoittaa ja hilseillä hoidon jälkeen kevyesti. Aurinkoa olisi varottava 2 viikkoa hoidon jälkeen. Hoidon voi tehdä kuurina kerran viikossa viiden –kuuden viikon jaksoissa tai harvemmin.

Asiakkaan tulee olla käyttänyt A-vitamiinivoidetta. 3 viikkoa ennen happokuorintaa ja sen käyttöä tulee jatkaa säännöllisesti.

Suosittelemme Cool Peel -kuorintoja:

 • Aurinkovaurioiselle iholle
 • Epätasaiselle ihovärille
 • Hienoihin pintaryppyihin
 • "Karhealle, elottomalle" iholle"
 • Tupakoitsijoille
 • Laajentuneisiin ihohuokosiin
 • Lievän aknen hoitoon
 • Ruusufinniin

Tehokas kuorinta uusii ja kirkastaa ihoa. Suositellaan myös akneen, ruusufinniin, sekä paksuuntuneelle, auringon vaurioittamalle iholle. Cool Peel -hoidot suositellaan sarjahoitona noin 3-10 kertaa tapauskohtaisesti. Hoitoväli on noin 1-2 viikkoa. Hoitosarjojen välissä tulee pitää noin kolmen kuukauden tauko ja sen jälkeen uusia kuorintajakso. Joissakin tapauksissa kevyt kuorinta kerran kuukaudessa pitää ihon erinomaisessa kunnossa. Ihanteellisin ajankohta hoidoille on syksy ja talvi, jolloin aurinkoaltistus hoidon jälkeen on vähäisempää.
105€

Environ Cool peel happokuorinta Df-laitteella.

Sarjahoitona 5 krt 695€. 

150€

Kollageenisilkkilankakohotus hoito

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, 12 silkkilankaa + 5 ml kotihoitotuote. Hoidon kesto n. 1.5 h. Hoidon hyödyt: Kivuton hoito. Näkyvät tulokset jo yhden hoidon jälkeen. Pysyvät tulokset seuraavilla hoitokerroilla. Ei punoitusta eikä turvotusta.

195€

Kollageenisilkkilankahoito 4 hoitosarja

sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, silkkilangat+ 5 ml kotihoitotuote. Hoidot tehdään noin 7-10 päivän välein.

610€

Kollageenisilkkilankahoito/- nosto kaulalle.

sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, tarvittava määrä silkkilankoja(max.12 kpl), 5 ml kotihoitotuote

130€

Kollageenisilkkilankahoito 4 krt sarjahoito kaulalle

sis. alkupuhdistus, kuorinta, seerumi, tarvittava määrä silkkilankoja(max 12 kpl). Hoidot tehdään 7-10 pvn välein.

490€

Kohdennettu silkkilankakohotushoito kasvoille.

esim.otsa/ ohimotypyt, sibeliusjuonteet, marionettijuonteet, silmän ylä- ja alajuonteet, suupielen juonteet, huulijuonteet + 5 ml kotihoitotuote. (1 hoitokerralla mukaan. (Riittää 3 kohdennettuun hoitoon)

80€

Kynsihoidot

Perusmanikyyri

Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen koneellisesti, hieronta ja lakkaus.

45€

Spa-käsihoito

Sis. käsien kuorinta, käsihieronta, rasvaus, kynsinauhojen hoito, sekä kynsien muotoilu ja lakkaus.

55€

Paraffiinikäsihoito

Hoito sisältää kynsien viilaus, kynsinauhojen hoito, kuorinta, hoitoöljy, paraffiinihoito. 

50€

Oman kynnen geelaus 

62€

Oman kynnen geelaus (ranskalainen)

Ranskalainen geelilakkaus.

69€

Geelilakkaus huolto

Sis. Vanhan geelin liuotus, kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ,uusi geelilakkaus

72€

Geelilakkaus huolto toisen tekijän kynsiin

Vanhan geelin poisto, kynsien huoltaminen sekä uusi geelaus.

85€

Geelilakkaus poisto

Poistetaan vanhat geelit kynneltä liuottamalla. (Hoitohuone Bellan tekemät kynnet).

35€

Geelilakkaus varpaankynnet

Kestää varpaissa noin 5 viikkoa riippuen kynnen kasvusta.

69€

Luonnonkynnen vahvistaminen 

Kevyt luonnonkynnen vahvistus on pienen vahvistuskerroksensa ansiosta vahvempi kuin geelilakkaus, mutta ohuempi ja joustavampi kuin rekennekynnet. Kestää kynnellä 3-4 viikkoa riippuen kynsien kasvusta, kunnosta ja niihin kohdistuvasta rasituksesta.

75€

Luonnonkynnen vahvistaminen huolto

Vanhan geelin poisto, kynsien huolto sekä uusien geelien laitto.

80€

Rakennekynnet uudet

Rakennekynnet tehdään acrygel- massalla.

100€

Rakennekynnet uudet (ranskalainen tai koristeltu)

110€

Rakennekynnet huolto

Rakennekynsien huolto. 120 min huollossa ehdin tekemään pitkät kynnet ja koristeet. Koristeet kuuluvat palvelun hintaan. Huollon yhteydessä voin korjata 3 katkennutta kynttä. Jos useampi vaatii korjausta niin varaathan ajan uudet rakennekynnet.

85€

1 kynnen korjaus

Jos kynsi mennyt viikon sisällä rikki korjaan sen veloituksetta. Yli viikon niin 1 kynnen korjaus 10€. 

10€

Rakennekynnet poisto

Poistetaan rakennekynnet sähköviilaa käyttäen. (Hoitohuone Bellan tekemät)

52€

Ripset & kulmat

Ripsien värjäys

Ripsien värjäys kestovärillä.

25€

Kulmien värjäys & muotoilu

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.

30€

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.

50€

Ripsien kestotaivutus eli Lash lift

Ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä noin 6-8 viikkoa Ei sisällä värjäystä.

65€

Ripsien kestotaivutus eli Lash lift värillä

Ripsien kestotaivutus ja värjäys. Kestotaivutus pysyy ripsissä noin 4-8 viikkoa.

70€

Kulmien laminointi eli brow lift

Kulmien laminointi ( sis. värjäys ja muotoilu) 

60€

Lash lift ja Brow lift yhdessä

Sisältää värjäykset.

125€

Sokerointi

Ylähuulen vahaus
Poistetaan vahalla hellävaraisesti ylähuulen karvat. 

18€

Karvanpoisto kasvoilta veitsellä.

Iho desinfioidaan ja poistetaan karvat veitsellä. 

18€

Sokerointi kainalot

Käytössä Skin Candy -tuotteet.

22€

Sokerointi sääret

Käytössä Skin Candy -tuotteet.

65€