Kasvohoidot

Kasvohoitojen taustalla Darphin

Kasviteknologiaa, tieteellisiä innovaatioita ja ranskalaista ihonhoidon huippuosaamista vuodesta 1958. Luonnonmukaisen filosofian mukaisesti tuotteet valmistetaan puhtaimmista kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä sopusoinnussa luonnon ja tieteen kanssa. Kasvien ja kukkien aktiivisimmat ainesosat ja laadukkaimmat ominaisuudet saadaan hellävaraisesti talteen uuttamalla tai tislaamalla. Luonnonmukaisia ainesosia on Darphin-sarjan tuotteissa keskimäärin huimat 84%. Jokaisen tuotteen yksilöllisen prosentuaalisen luonnonmukaisten ainesosien pitoisuuden löydät pakkausten takaa!

Darphin on ammattisarja kauneushoitolaan, jossa halutaan keskittyä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja hyvän olon hoitonautintoon luonnon parhailla ainesosilla ja aromaterapeuttisesti vaikuttavilla hoitoöljyillä.
Darphin hoitosarja tarjoaa lisäksi ammattimaiset hieronta- ja ihonhoitotekniikat, jotka stimuloivat aisteja, antavat mielihyvää sekä parantavat ja tehostavat tuotteiden antamia vaikutuksia. Darphin on kauneuden ja hyvänolon hoitonautintoa ja jokainen kasvohoito räätälöidään henkilökohtaisesti, ihosi tarpeiden ja toivomustesi mukaan!

Tuotteet on kehitelty ilman parabeeneja, formaldehydiä, ftalaatteja tai mineraaliöljyjä.

Kauneusohjelmat kasvoille

Ultimate uplift: kokonaisvaltaisesti kohottava kasvohoito 60/90 min

Stimulskin Plus -hoitolinjalla toteutettu kasvohoito on nautinnollinen pako ikääntymisen tuomista merkeistä. Multikorjaava kasvohoito täyttää näkyvästi juonteet ja parantaa ihon kiinteyttä ja rakennetta. Hoito jättää ihon sileäksi, säteileväksi ja kohottaa kasvonpiirteet ryhdikkääksi. Hoito lumoaa kokonaisvaltaisella aistinautinnollaan.

80 €/95 €

Sensitive to sublime: syvätehoisesti rauhoittava kasvohoito 30/60 min

Kasvohoito vahvistaa ja kosteuttaa herkkää, arkaa ja helposti reagoivaa ihoa pitkäkestoisesti sekä vähentää välittömästi ihon punoitusta.

57 €/85 €

Exquisate at any age: kiinteyttävä ja siloittava kasvohoito 60 min

Predermine-hoitolinjalla toteutettu kasvohoito korjaa iän tuomia ihomuutoksia, ryppyjä ja juonteita sekä kiinteyttää ihoa. 

80 €

Perfectly radiant: heleyttävä kasvohoito 60 min

Heleyttävä kasvohoito poistaa väsymyksen merkit ja palauttaa ihon hehkeän värin. Hoito täydentää ihon vitamiinivarastoja ja lataa iholle pitkäkestoista ja virkistävää energiaa seitsemän eteerisen öljyn voimalla. Kosteuttava ja ainutlaatuisen raikas kasvohoito tuo iholle välitöntä hehkua, kirkkautta ja hyvinvointia. Hoito kestää 60 min. 

87 €

Immersive experience: intensiivisesti kosteuttava kasvohoito 30/60 min

Hydraskin-hoitolinjalla toteutettu kasvohoito hoitaa kosteusköyhää, väsynyttä ja karheaa ihoa syvätehoisesti. Kasvohoito kosteuttaa kuivuudesta johtuvan kiristävän ja karhean tunteen palauttaen ihon luonnollisen kosteustasapainon. Iho on virkistynyt ja täydellisesti kosteutettu, miellyttävän pehmeä, joustava sekä kirkkaan heleä.

49 €/79 €

Absolute pureness: puhdistava, matifioiva kasvohoito 60 min

Skin Mat & Hydra Skin -hoitolinjoilla toteutettu kasvohoito  epäpuhtaalle, tukkoiselle, stressaantuneelle ja huonosti toimivalle iholle. Hoito syväpuhdistaa ja kirkastaa ihon sekä tuo iholle lisää kosteutta tasapainottaen liiallista talineritystä.

75 €

Express eye: hetkessä virkistävä silmänympäryshoito 15 min

Nopea ja tehokas Express-hoito silmänympärysiholle. Voidaan yhdistää hoitojen yhteyteen. Erinomainen esim. ennen juhlia ja juhlameikkiä. Hetkessä virkistävä pika-apu väsyneen silmänympärysihon kiinteyttämiseen ja ryhdistämiseen.

20 €

Mekaaninen ihonpuhdistus 60 min

Sisältää alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, naamio, hoitovoiteet.

69 €

Muut kasvohoidot

Galvaaninen sähkövirta -hoito kasvoille 30 min

Galvaaninen virta perustuu vastakkaisiin varausjakaumiin eli positiiviseen ja negatiiviseen virtaukseen. Virran vaikutus ylettyy ihon sisäkerroksiin samaan aikaan kun ihon pintaa puhdistetaan. Galvaaninen virta soveltuu ikääntymisen ja juonteiden häivyttämiseen, kuivan ihon hoitoon, ihon kirkastamiseen ja virkistämiseen ja solujen aineenvaihdunnan virkistämiseen (Sis. alkupuhdistus, laitehoito, naamio)

63 €

Dermaplaning-kuorintahoito kasvoille

Kuorintahoito kirurgisen veitsen avulla, joka kirkastaa kasvojen ihon. Hoidon jälkeen meikki levittyy tasaisemmin ja hoitotuotteet pääsevät paremmin imeytymään.Hoito sisältää erikoisterällä tehtävän kuorinnan, tehotipat, naamion & hoitovoiteet.

94 €

Biomikroneulaus ikääntyvälle iholle

Medikaalinen biomikroneulaus on uusi, kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, joka neulaa tehoaineet syvälle ihoon. Suositus 4 hoitokerran sarjana.

240 €

Miliumien poisto

Kasvohoidon yhteydessä 1-2 miliumia 20€.

20 €